Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature: senior medewerker huuradministratie

Plaatsingsdatum 29-05-2018 Functiecategorie Administratie: Data entry
Standplaats Naaldwijk Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris een goede salariëring gebaseerd...
Werken bij een ambitieuze corporatie?

Solliciteer dan bij Arcade. Wij zijn een woningcorporatie met 8.000 eengezinswoningen, appartementen, bedrijfsruimtes en een ontwikkelportefeuille van circa 1.700 woningen in Westland
en Den Haag. Bij ons werken 50 gemotiveerde collega’s in een zakelijke, maar informele sfeer.

senior medewerker huuradministratie
(voor 36 uur per week)


Wij zijn voor onze afdeling wonen op zoek naar een ervaren senior medewerker Huuradministratie die ons team verder kan helpen bij het vernieuwen van onze klantbediening. In de functie coördineer je de werkzaamheden op het gebied van huuradministratie, huurprolongatie en huurincasso. Het team bestaat uit vier teamleden en je valt hiërarchisch onder de manager wonen.

De functie
Je zorgt voor een adequate personele bezetting en voor een goede taak- en werkverdeling binnen de huuradministratie. Je weet op een coachende en inspirerende wijze het beste uit de medewerkers te halen, waardoor je in staat bent vastgestelde doelstellingen te behalen. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers en zorgt voor een goede afstemming en samenwerking binnen het team van de huuradministratie, de afdeling wonen en de overige afdelingen binnen de organisatie.

Met het team ben je verantwoordelijk voor de gehele huuradministratie. Een belangrijk doel is de huurachterstand zo laag mogelijk te houden. Het team staat open voor vernieuwing en is altijd opzoek naar nieuwe en creatieve manieren om het werk zo efficiënt en de derving zo laag mogelijk te houden. Dit zonder onze sociaal maatschappelijke taak uit het oog te verliezen.

Voor de komende periode ligt er bovendien een uitdaging om de processen opnieuw in kaart te brengen en verder te optimaliseren. Naast het coördineren van de werkzaamheden houdt je je o.a. bezig met de maandelijkse prolongatie van de huur, de jaarlijkse huurverhogingen, het verspreiden van verzoeken voor huurbetalingen, het informeren en adviseren van huurders en het controleren van huurprijzen en verwerkte gegevens in de huuradministratie. Tevens stel je eindafrekeningen op en draag je zorg voor de verrekening van stook- en servicekosten.

Je blijft continue alert op het verbeteren en efficiënter maken van de huuradministratie met aandacht voor de klanttevredenheid van de huurders en komt hiervoor proactief met verbetervoorstellen. Je overlegt regelmatig met de manager wonen over de behaalde resultaten en het functioneren van het team. Daarnaast lever je vanuit de huuradministratie input aan voor de managementrapportage, het jaarverslag en de begroting.

Onze senior medewerker huuradministratie heeft ……………
  • een HBO werk- en denkniveau
  • minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • kennis van en inzicht in wet- en regelgeving en ontwikkelingen in de volkshuisvesting
  • kennis van relevante ontwikkelingen binnen het vakgebied
  • kennis van huurrecht en huurtoeslag
  • uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk), overtuigingskracht en empathisch vermogen
  • een gestructureerde en nauwkeurige werkwijze

Salaris
Wij kennen een goede salariëring gebaseerd op de CAO-Woondiensten, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en ruime opleidingsmogelijkheden.

Vragen
Heb je nog vragen over deze functie? Bel gerust met Paul Huijsdens (manager wonen) of
Saskia van Vliet (personeelsadviseur) via telefoonnummer (0174) 28 23 00.

Interesse
Heb je belangstelling in deze functie stuur dan je sollicitatie met CV vóór maandag 11 juni 2018 via de 'Solliciteer' button. Vóór het aangaan van een dienstverband met onze organisatie moet je een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Administratie: Data entry
Branch(es) Woningcorporaties / Projectontwikkelaars / Vastgoed
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, fulltime, Naaldwijk, senior medewerker huuradministratie, administrateur, administratief medewerker, teamleider, team lead, coaching.

Contactgegevens

Contactpersoon Paul Huijsdens
Telefoon 0031174282300

Vestigingsplaats

Solliciteer